Natasha's FotoPage

By: Natasha Mohammad Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Jul-2009 16:11 Email | Share | | Bookmark
Akhirnya berjaya...

Akhirnya berjaya... dah lama fp nie terkubur..almaklumlah..semua org skrg sibuk dengan facebook je..so..saya pun cam diorang gak sibuk melayan facebook hingga lupakan fp ni..sehingga lah aku berkenalan dengan sifu manik (kak nora).. so baru teringat yang saya ada fotopages account.. apalagi saya g lah office hubby.. cuba masuk balik fotopages ni.. tp ada 1 je masalah ye.. password dah lupa..godek punya godek akhirnya berjaya... YES! YES! YES! so..tunggu dan lihatlah citer terbaru saya ye...


Sunday, 13-Jan-2008 18:26 Email | Share | | Bookmark
Ada lagi gambar dia...

Ini kat Zoo Negara.. bawak 'Umar kenal binatang
Comel tak???
Naik jambatan gantung kat Johor
View all 8 photos...
Actually banyak jugak gambar nak download.. tapi kita pilih yang mana ada history je lah ye.... enjoy...


Sunday, 13-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Tengoklah lagi gambar 'Umar nie...

Wah khusyuk nampak...
My CILT Graduation 2003
Ini kes penat sgt jalan-jalan kat Mines
View all 12 photos...
ini ada lagi... tengah rajin nak download.. tapi tak tersusun lah... kan..sorry


Sunday, 13-Jan-2008 03:32 Email | Share | | Bookmark
Family picture

Assalamualaikum... ini dah tak ada kerjalah kan.. almaklumlah hari ahad tak ada apa nak buat so download lah gambar my family nie.. gambar nie ambik kat Foto Laura Studio.. amacam cantik kan gambar dia... masa nie 'Umar baru 3 tahun.. tengah nakal.. masa nie dia suka sangat tunjuk jari dia PEACE.. sampai kitaorang pesan kat dia jangan tunjuk jari PEACE dia tu... almaklumlah kan nak ambik gambar nie biarlah cantik.. kang tak pasal-pasal dia buat jari PEACE dia tu.... tapi bila kitaorang view balik gambar nie.. kalau you all amati jari 'Umar nie..rupa-rupanya dia buat jugak jari PEACE dia tu... memang tak makan saman dia nie.. itulah budak tengah membesar... GERAM kita orang dibuatnya


Saturday, 12-Jan-2008 19:23 Email | Share | | Bookmark
Apa nak jadilah nie...

Lelaki tampan..
Main bunga api dengan ibu...
On the way ke Kelantan..
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net